KONYA / SELÇUKLU - Selçuklu Anadolu Lisesi

Nis

LİSELERDE BİLİM UYGULAMALARI (LBU) kapsamında panel çalışmaları devam ediyor.

Mrt

05.03.2024 tarihinde okulumuzda afetlere yönelik tahliye tatbikatı yapılmıştır.

Şbt

Kariyer Buluşmaları kapsamında Dr. Öğretim Görevlisi Vahit Tongur, YAZILIM MÜHENDİSLİĞİ hakkında öğrencilerimizle söyleşide bulundu.

Şbt

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat Yiğit ve  İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Turan Kayacılar okulumuzu ziyaret etti.

Şbt

ANMEG VAKFI ve KONTV tarafından düzenlenen GAZZE konulu şiir yarışmasında, finale kalan 5 yarışmacıdan ikisi okulumuz öğrencisi oldu.

Ara

Bakanlığımız nezdinde sürdürülen Ortak Okul projesi kapsamında bizimle eşlemiş olan kardeş okulumuz, Sarıkamış Şehitlerini anmak üzere anlamlı bir etkinliğe imza attı. Erzurum Şenkaya Anadolu Lisesi bu etkinliğe bizleri de uzaktan da olsa dahil etti.

Ara

Okulumuzda hikayemizin yarım asırlık yerli sesi Mustafa Kutlu paneli düzenlendi.

Kas

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Turan Kayacılar ve Ticaret İl Müdürü Mustafa Çağlayan okulumuzu ziyaret ettiler.

Kas

MEZUN ÖĞRENCİLERİMİZİN ZİYARETLERİ

Nis

BAKANLIĞIMIZ VE ORTAÖĞRETİM GENEL MÜDÜRLÜĞÜMÜZÜN HİMAYELERİNDE YÜRÜTÜLEN ORTAK OKUL PROJESİNDE;

KONYA SELÇUKLU ANADOLU LİSESİ OLARAK ORTAK OKULUMUZ ERZURUM ŞENKAYA ANADOLU LİSESİ İLE BİRLİKTE BİR ŞİİR KİTABI ÇIKARDIK.

50 ŞİİRİ OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ, DİĞER 50 ŞİİRİ DE ORTAK OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ YAZDILAR.

HAYIRLI OLSUN İNŞALLAH...

Nis

222 GÜNDE SAL DA NELER YAPILDI.

VİDEO LİNKİ: https://youtu.be/lZP-iLfq6wY

Nis

10-C sınıfı öğrencimiz Mustafa Ekşi Teknofest yarışmasında ilk 3'e girerek İstanbul'da düzenlenecek final yarışmalarına katılmaya hak kazanmıştır.

Nis

Selçuklu Anadolu Lisesi Kütüphaneler Haftası’nda farklı  etkinliklere imza attı.

Nis

Selçuklu Anadolu Lisesi Anadolu Mektebi öğrencileri bugün ilk panelini düzenlediler.

Mrt

9-B SINIFI ÖĞRENCİMİZ FURKAN OSMAN SAYINER TÜRKİYE 3. SÜ OLDU... TEBRİKLER SAL'LI